За мъжът, жената и нейната най-добра приятелка

Женско приятелство ли?!
Може и да има… Това си го знаят само жените.
Нека ви кажа как ние мъжете виждаме женското приятелство и как то оказва влияние върху крехката ни психика.
2
Жените винаги се стараят да са с приятелка на обществени места… или поне така изглежда:
– Отивам с приятелка в МОЛ–а
– Отивам с приятелка на кафе
– Отивам с приятелка на дискотека
– Отивам с приятелка на море
– Отивам с приятелка до ТОАЛЕТНАТА
Това е повече от трогателно, дори бих казал разстройващо…
В общи линии ние глупавите мъже си мислим, че мнението на приятелката ви е по-важно за вас от вашето собствено. Опа – това изречение май не го разбрахте или поне не искате да го разбирате със смисълът, който е вложен в него. Винаги съм се чудел, все пак съм само мъж – защо, когато някоя жена излезе с мъж после клюкарства няколко часа със „най-добрата си приятелка”. Нима очаква тя да възкликне:
– Страхотно това е мъжът мечта! Винаги съм желала да срещна такъв! ВЗЕМИ ГО ТИ!

1
Мили дами, наивно е да мислите, че вашите приятелки са искрени в коментарите си относно новото ви гадже. Всъщност ако приятелките ви одобряват някого, то вероятно просто той не е много привлекателен за тях самите. От години мъжете по цял свят се сблъскват с фактора „най-добра приятелка”!
Това е момичето, което винаги ще критикува с “добронамереност” приятеля ви. Това е момичето, което “неволно” ще подметне нещо за бившия ви в негово присъствие. Това е същата онази, която вероятно “неволно” ще го засече няколко пъти на центъра, “неволно” ще пие кафе с него и съвсем “неволно” ще стане също мноооооооого близка с гаджето ви. Вие определено не бива да ревнувате от нея – та нали ви е най-добрата приятелка. Ако не споделяте това наивно мъжко схващане за женското приятелство, не бих искал да ви убеждавам… Ако две жени са приятелки то вероятно едната е подвежданата и наивната, а другата е подвеждащата и завиждащата. Ако не смятате написаното до тук за истина просто си задайте въпроса „КОЯ ОТ ДВЕТЕ ПРИЯТЕЛКИ СТЕ ВИЕ САМАТА?”

Bookmark the permalink.

Comments are closed