Как лъжите се отразяват на връзката

Стане ли дума за мъже, повечето жени са готови на всякакви трикове и фокуси, за да изглеждат по-съблазнителни, по-желани, по-омайващи. Стига се дори до там дамите да си измислят или поукрасяват някои факти с цел да бъдат по-близо до обекта на своите желания и да са съпричастни с неговите (предполагаеми) настроения и интереси.
Предлагаме кратко описание на някои от най-често срещаните лъжи, които могат да изрекат представителките на нежния пол, като става ясно и какво точно се крие зад конкретните думи:

z
Лъжа №1: Не съм чувствителна
На жените ни се наложи да станем доста мъжки момичета в последно време. Както на пазара на труда, така и в романтичните си отношения. Защитаваме до последно тезата, че можем с всичко да се справим сами, достатъчно силни сме. Нямаме нужда някой да ни отваря вратата или да ни гушка силно нощем. Не чувстваме, не обичаме, никой не може да ни нарани. Партньорът ни е безкрайно свободен да си тръгне, когато реши. Дали?
Лъжа №2: Връзката ни не е сериозна!
Мъжете като че ли все по-често се плашат от прилагателното “обвързан”. Затова и ние се стараем да не ги притискаме до стената. Споделяме виждания като “заедно сме, но не завинаги”. Дори да искаме да прекарваме цялото си свободно време с даден мъж, не го показваме. Даваме му свобода, но всъщност искаме да го задушим в прегръдките си. И да бъдем заедно без притеснения за бъдещето.
Лъжа №3: Имам доста ухажори
Едно от любимите ни неща е да споделяме съвсем невинно с половинката си кой колега или познат ни сваля. Хитрини, с които искаме да привлечем вниманието му, без да се стига до висша форма ревност. За да оцени за пореден път колко прекрасни сме всъщност.
Мъжете, които ни свалят, не ни интересуват ни най-малко. От значение е само един. Този, на когото разказваме врели-некипели.

448x253_2_7513e70a159d4ad671fb6f61f79dfb5e6410

Лъжа №4: Да, интересувам се от…
Преобладаващият процент от дамите не разбираме особено много от спорт, коли, покер или други “мъжки” интереси. За сметка на това, компенсираме с ентусиазъм. Понякога обаче ентусиазмът преминава границата и се оказва, че всичко е една голяма преструвка.
Лъжа №5: Никога не са ми подарявали нещо толкова хубаво!
“Защо трябваше да отварям опаковката. Какво е това грозно нещо? И трябва ли да го нося сега. Толкова ли не ме познава. А може би вече не ме обича. Майка му сигурно го е избрала. Така и не ме хареса тази жена!” (из мислите на една жена, получила кофти подарък от приятеля си).
Чувството за вкус и усет към правенето на подаръци и изненади не са сред най-силните мъжки черти. Често се налага да се преструваме колко много дадено нещо ни е харесало, за да не обидим любимия човек. Тенджера и тиган обаче едва ли са сред най-желаните подаръци за рождения ден, момчета!

Bookmark the permalink.

Comments are closed