НАЧИНИ ЗА ЗАПОЗНАНСТВО

Как да я заговориш е въпрос, който в някакъв момент вълнува всеки мъж. Отговорите на този въпрос са доста по-прости, отколкото понякога ни се струва.
Има три основни начина, които можеш да използваш, за да заговориш някое момиче. Избери си този, които най-добре съответства на твоята личност, и го усъвършенствай в практиката – това е.
Ето кои са тези три начина:
Zapoznanstvo
1. Индиректно
Какво представлява подходът
Заговаряш я така, че тя изобщо да не си помисли, че я сваляш.
Идеята е нейният „радар, засичащ потенциални свалячи” да не те засече. Това ти дава малко време – тя няма да те отреже незабавно и ти имаш възможност да й покажеш защо не трябва да те реже изобщо.
Пример
„Извинете, колко е часът?” (Да, това е много опростен и твърде изтъркан пример, но той е само за целите на обяснението.)
Изпълнение
Ако избереш да я заговориш на тема, по която жените обичат да говорят, шансовете ти автоматично скачат. Има вероятност момичето, дори да е усетило, че я сваляш, да забрави за това, увлечена в разговора. Ето това е твоята цел.
Примери за такива теми са връзки, популярна култура, мъже и жени. Например: „Защо жените мислят, че мъжете не обичат да се обвързват?” Това е тема, по която тя едва ли ще е безразлична. И колкото повече има да каже по въпроса, колкото по-страстно защитава някаква позиция, толкова повече забравя, че ти всъщност си искал просто да я заговориш.
За кого е този подход
Индиректният подход е най-подходящ за онези от нас, които се страхуват да не бъдат отхвърлени.
2. Директно.
Какво представлява подходът
Ами, с две думи: „Джеймс Бонд”. С повече думи: това е подход, при който отиваш при нея и така я заговаряш, че на другата сутрин тя ти прави закуска.
Иначе казано, не се правиш, че искаш да си говориш с нея за времето. Не криеш намеренията си – ти си там, за да я свалиш.
Пример
Съвсем базисен пример: „Откакто те видях, искам да те заговоря. Много си сладка.”
Изпълнение
Този подход крие по-висок риск от индиректния, защото при директния жената от самото начало знае какви са намеренията ти. Но всеки риск носи потенциалната възможност за печалба – жените винаги оценяват мъжката самоувереност и откритост.
Увереността и спокойствието са задължителни при този подход. Ако си нервен, уплашен и несигурен, този начин на заговаряне ще се провали. Имай предвид обаче, че подходът ще се провали и ако прекалиш със самонадеяността и тя се превърне в арогантност и наглост.
За кого е този подход
Директният подход е най-подходящ за уверени в себе си мъже.
3. Чувство за хумор
Какво представлява подходът
Разговорът започва с шега. Хуморът лесно сближава хората, а жените си падат по мъже, които ги разсмиват. И така лесно започва флиртът.
Пример
Съвсем произволен пример. Виждаш я на щанда за здравословни храни и й казваш: „Хм… Това значи ли, че не мога да те поканя на бира с картофки?”
Изпълнение
Много е важно да не губиш време. Чувството за хумор е ситуационно. Една шега най-често е забавна в определено време и място, при определени обстоятелства. Същата смешка в друга ситуация може да е тъпа.
Поради това при този подход можеш да загубиш време, докато измислиш нещо, което да кажеш. И момичето да си тръгне, докато ти седиш и мислиш.
Ако обаче успееш бързо да измислиш нещо забавно, имаш шанс да й дадеш усещане за спонтанност, което тя със сигурност щеоцени.
За кого е този подход
За мъже, които по природа са си забавни и с чувство за хумор, които бързо и лесно реагират в различни ситуации.

Bookmark the permalink.

Comments are closed