ПСИХОЛОГИЯТА В ДЕЙСТВИЕ – ПСИХОЛОГ ПЕТЪР ПЕТРОВ

Ако се чувствате унили и нямате желание да излизате и да се срещате с хора. Ако дори обаждането по телефона Ви напряга. Преди да се обърнете към медицината и да започнете да приемате медикаменти изпробвайте следната техника.
Доказано научно е че лявото полукълбо на мозъка възприема света аналитично, а дясното емоционално.

10325345_10202071934459992_1176064239737526254_n
Също така е доказано, че мозъка ни възприема, реалната информация и самовнушението по сходен начин. Това е едно много ефективно упражнение.
Когато сутрин се събудите, преди да станете от леглото легнете по гръб, със събрани крака, с ръце до тялото и длани нагоре. Затворете очи и кажете гласно следното:
“Аз съм уникален! Аз притежавам сила да успея. Аз мога да направя всичко,което поискам. Аз контролирам заобикалящата ме среда. Късметът е винаги с мен. Моята вселена гъмжи от изобилие. Всеки аспект от моя живот ми предлага неограничен брой възможности. Безкрайните ми идеи и енергия са истинско богатство. Всяка мисъл,която идва в ума ми – носи полза. Мисълта работи за мен и ми носи щастие и просперитет.”
Колкото и лишено от смисъл да ви се струва това ще ви даде нужната увереност в предстоящия ден. Пробвайте в продължение на две седмици всеки ден и ще се уверите, че действа!

Bookmark the permalink.

Comments are closed