ВИНАГИ ИЗЛИЗАЙТЕ НА ВТОРА СРЕЩА

Познавате чувството от приготовлението за първа среща. Независимо дали сте мъж или жена, и двата пола се притесняват преди да отидат на среща с евентуалната си бъдеща половинка.
Първата среща е изпитание, дори по-голямо от запознанството. Понякога запознанството е тривиално – обща компания или в заведение, друг път дори неловко, но независимо какво е биломожете да бъдете сигурни, че другия вече е изградил 90% от впечатлението си за вас.

dvoika-sreshta-hrana-liubov-116532-500x334



Звучи стряскащо, но е факт, че 90% от първото впечатление се формира през първите 90 секунди и едва 10% от последвалата комуникация.
Подготвяте се за първа среща и прехвърляте различни сценарии в главата си, представяте си различни хипотетични ситуации и напрежението расте. С наближаване на часа на срещата сигурно вече визуално ще изглеждате страхотно, но психически ще сте пред паническа атака.
В опит да компенсирате тази нервност и да изглеждате спокойни установявате, че поведението ви не е такова, каквото е по принцип – глупави шеги, неуместен смях, сърдито и сковано изражение и т.н. В даден момент се поглеждате отстрани и си давате сметка колко нелепо изглеждате.
Това просто не сте вие!
Вероятността и другия да е също толкова притеснен, независимо дали е на 15 или на 30 години е доста голяма. Както вие бихте предпочели другите да ви възприемат такива каквито сте в ежедневието си, така и другия заслужава същото, затова ако човека отсреща не е въплъщение на всичко ужасно и след като сте стигнали до романтична среща – дайте още един шанс и си уговорете втора среща.

dvoika-sreshta-hrana-liubov-116532-500x334


Човек се притеснява много по-малко и ще може да покаже истинската си същност. Независимо дали сте мъж или жена имате възможност да направите само едно първо впечатление, но много възможности да го промените в последствие. Давайте възможност и отсрещния човек да направи същото. Ако и след втората среща имате същото усещане и то отново е негативно, то не си губете времето да опитвате да променяте, превъзпитавате и дори дресирате някого по ваш вкус – шансовете за успех са минимални. Хората трудно се променят. Вярвайте, че за всеки съществува точната половинка. За още публикации кликнете ТУК

 

Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *