Мерил Стрийп: Загубих желанието да се харесвам на тези, които не ме харесват

Загубих желанието да се харесвам на тези, които не ме харесват, да обичам тези, които не ме обичат и да се усмихвам на тези, които не ми се усмихват. Вече не прекарвам и една минута с тези, които лъжат или искат да манипулират.
624-300-meril-strijp
Реших да не съжителствам повече с претенциозността, лицемерието, нечестността и евтините похвали.  Не се нагаждам към общото клюкарстване. Мразя конфликтите и сравненията. Вярвам в един свят на противоположностите и затова избягвам скованите и непоколебими в увереността си хора. В приятелствата мразя липсата на лоялност и предателството. Не се разбирам с тези, които не знаят кога да направят комплимент или да кажат окуражителна дума. Преувеличенията ме отегчават и ми е трудно да приема хора, които не харесват животните. И най-вече нямам търпение за хора, които не заслужават моето търпение.
Аз вече нямам търпение за някои неща, не защото съм станала арогантна, а просто защото съм стигнала до точка в живота си, когато не искам повече да губя време за това, което не ми харесва или ме наранява. Нямам търпимост към цинизма, към прекомерния критицизъм и изисквания от всякакъв вид. – казва Мерил Стрийп

Как всъщност тя се е изградила до това ниво на израстване и осъзнала тези значими изводи?
Историята на следващата снимка повдига завесата по този въпрос.

Мерил Стрийп

Днес Мерил Стрийп е носителка на три награди „Оскар“. На тази снимка тя все още е неизвестна актриса, която се прибира, след като не е получила роля във филма „Кинг Конг“ през 1976 г.

„На тази фотография – това съм аз, връщам се от кастинг за филма „Кинг Конг“, където ми казаха, че съм „много грозна“ за ролята. Това беше ключов момент за мен.
Eдно лошо мнение можеше да унищожи мечтите ми за актьорска кариера и да ме накара да загубя вяра в себе си. Дълбоко си поех въздух и си казах: „Много ми е мъчно, че мислите, че съм прекалено грозна за вашия филм. Но това е само едно мнение в море от хиляди различни и сега отивам да потърся положителна енергия. Днес имам 18 номинации за Оскар“ , пише холивудската звезда под снимката в социалната мрежа. Всъщност тя сякаш е загубила бройката на своите номинации, защото те всъщност са дори повече – цели 19, което я прави актрисата с най-много номинации за престижната награда

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ СТАТИИ

Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *