За първи път в България личностен психологически тест www.PsihologPetrov.com

Внимателно разгледайте символите във всеки квадрат и във всяка група. Изберете този символ, който Ви описва най-точно спрямо думата, която е зададена над квадрата. 

287554 - Копие

Запишете кой символ сте избрали от всяка група и вижте резултата посочен на схемата по-долу.

287554От 1 до 11 точки Кой е вашия стил на поведение, зависи преди всичко от мнението на другите. Запазвате самообладание и се справяте с трудностите. Разстройва думата трябва.  Подозрителността ви е средство да се предпазвате от предателствата на хората.  предотвратява изградят взаимоотношения с хората. Не може да се каже, че сте  собственик на своите решения. Прекалено сте чувствителни.

От 12 до 18 точки вие се стремите да намерите своя път, и докато търсите плувате по течението. Склонни сте към критична оценка на действията на другите и на себе си.  Чуждите мнения не могат да ви повлияят, ако те не са подплатени с достатъчно убедителни аргументи за вас. Ако здравият разум диктува, че позицията, която защитавате, може да ви навреди, вие ще бъдете в състояние да се откаже от него.

От 19-28 точки дълбоко в себе си мислите, че винаги са прави и непогрешими. Но вие сте изложени на външни влияния. Има две или три важни за вас личности, на чието мнение се доверявате и може да загубите своя път. С рационално и аналитично мислене, се опитвате да намерите среден път между собствените си възгледи и ситуациите, в които ви хвърля живота. Инстинктивно изберете правилния път.

От 29-34 точки вие много трудно да се откажат от своите убеждения и принципи, дори и да се вижда, че ще претърпите проблеми заради тях. Колкото повече някой се опитва да ви засегне, толкова е по-силна съпротива ви. Зад външната ви упоритост не се крие толкова много самочувствие, но и тревога да не попаднете в беда.

От 35 към 40 точки Ако си наумите нещо е невъзможно да ви разубеди някой. Вие сте човек със силно чувство за справедливост, който безразсъдно върви към постигане на целите. Избягвайте да горите мостове, защото често съжалявате за товаТози, който ви познава добре и очакваме вашия отговор може умело и безпроблемно да ви води. Наблегнете по-малко упоритостта и правотата, за сметка на по-голяма интелигентност и гъвкавост
Още интересни тестове и публикации можете да намерите като кликнете ТУК

Bookmark the permalink.

Comments are closed